Faktura/Betalning

Om du behöver hjälp med betalningar från våra medarbetare eller uppgifter kring betalning så hittar du det här.

Kunskapsförbundet Väst hanterar alla fakturor digitalt vilket innebär att våra leverantörsfakturor scannas in i vårt ekonomisystem i Östersund. För att underlätta och snabba på betalningen ber vi er därför att ange följande i era fakturor till oss:

Fakturaadressen:
Kunskapsförbundet Väst
Fakturaservice
462 23 Vänersborg

Beställarens beställar-id ska alltid anges.

Elektroniska fakturor
Kunskapsförbundet ska ta emot alla leverantörsfakturor elektroniskt och i formatet Sve-faktura.
Vi samarbetar med InExchange AB som förmedlar fakturorna till oss. För att komma igång tar du som leverantör direkt kontakt med dem. Ytterligare information finns på deras hemsida, se relaterade länkar till höger.

Har du små fakturavolymer?
Om du har max 100 fakturor per år kan du fakturera gratis direkt på webben via en av InExchanges tjänster. Använd i så fall följande länk, där du först skaffar behörighet och användarkonto.

Introduktion till InExchange web

Ange alltid referenskod
Referenskod måste alltid anges på alla fakturor som skickas till oss för att fakturan ska hamna hos rätt person. Referenskod skall lämnas av beställaren.