Hej kursutbud Komvux

I kursutbudet från Komvux hittar du fristående kurser och kurspaket på grundläggande och gymnasial nivå samt yrkesvux och lärlingsutbildning för vuxna.

Utbildning är det bästa vi vet och vi vill väldigt gärna hjälpa dig att nå dit du vill. Vi både hoppas och tror att du kan hitta något i vårt kursutbud som kan ge just dig framtidslust. För vi är helt säkra på att: Allt börjar med en utbildning. Allt.

I kursutbudet på grundläggande och gymnasial nivå har du möjligheten att studera på olika sätt under dagtid eller kvällstid – alternativen är dagtid, dag/flex eller kväll/flex. Här finns också kurspaket på grundläggande och gymnasial nivå samt gymnasial yrkesutbildning och lärlingsutbildning för vuxna.


Restplatser inom Komvux och yrkesutbildningar

Du har fortfarande chansen!

Hitta din framtidslust bland höstens kurser. Sök restplatser för fristående kurser och yrkesutbildningar på grundläggande och gymnasial nivå inför hösten 2019.

Du ansöker till restplatser genom att använda webbansökan. Du kan söka restplatser i de kurser där det finns platser kvar. Kurser med platser kvar hittar du i webbansökan. Kurser som inte har några platser kvar stänger tidigare.


Om du vill läsa lite mer om sökbara yrkesutbildningar kan du göra det här: