Webbansökan | Komvux

Här ansöker du till kurser inom Komvux hos Vuxenutbildningen Trollhättan | Vänersborg. Du använder dig av webbansökan nedan.

Välkommen att söka till Vuxenutbildningens utbildningsutbud inom Komvux. Här hittar du kurser på grundläggande och gymnasial nivå. Du kan studera på dagtid eller välja flexibla studier på dag- eller kvällstid. Det finns också kurspaket på grundläggande- och gymnasialnivå samt gymnasial yrkesutbildning och lärlingsutbildning för vuxna.

Vi älskar utbildning och är helt säkra på att: allt börjar med en utbildning. Allt.


Restplatser inom Komvux och yrkesutbildningar

Sök restplatser på grundläggande och gymnasial nivå samt yrkesutbildningar inför hösten 2019.

Ansökan är öppen för restplatser följande dagar:

  • 5 juli – 5 augusti

Du ansöker till restplatser genom att använda webbansökan. Du kan söka restplatser i de kurser där det finns platser kvar. Kurser med platser kvar hittar du i webbansökan. Kurser som inte har några platser kvar stänger tidigare.

Du kan läsa mer om kursutbudet inom Komvux här: Hej kursutbud Komvux


Väntar du på e-post från Vuxenutbildningen?

Väntar du på svar eller e-post från Vuxenutbildningen och undrar varför du inte fått något. Ha koll på din skräppost bland dina mail – ibland verkar det som om våra mail kan hamna där.

Vi arbetar med att ta reda på varför det är så och kan förhoppningsvis lösa det. Men under tiden är vår rekommendation att du kollar din skräppost.